Skip to content
Food Innovation &
Regulation Network
l
Home
About us
FIRN Committee
News
Technical Bulletins / Publication
Technical Bulletin- EFSA HC substantiation
Technical Bulletin- FFC HC substantiation
Technical Bulletin- Thailand’s Proposed Positive List
Seminar and Event
Training on Health Claims and Related
Database on Functional Ingredients / Foods
Links
Contact us
Menu
Home
About us
FIRN Committee
News
Technical Bulletins / Publication
Technical Bulletin- EFSA HC substantiation
Technical Bulletin- FFC HC substantiation
Technical Bulletin- Thailand’s Proposed Positive List
Seminar and Event
Training on Health Claims and Related
Database on Functional Ingredients / Foods
Links
Contact us
Facebook
Youtube
Line
Database
on Functional Ingredients & Functional Food
Systematic Review of agricultral, forestry and fishery products
for Food with Function Claims Japan (Ver.Thai)
Systematic review of β-cryptoxanthin in mandarin orange
คำกล่าวอ้าง: ผลิตภัณฑ์นี้มีส่วนประกอบของ β-cryptoxanthin โดยมีงานวิจัยระบุว่า β-cryptoxanthin ช่วยในกระบวนการเมตาบอริซึมของกระดูก ส่งผลให้สามารถช่วยคงความแข็งแรงของกระดูกในร่างกายได้
Abstract
Full version
Systematic review of Methylated catechin in green tea
คำกล่าวอ้าง: ผลิตภัณฑ์นี้มีส่วนประกอบของ Methylated catechin โดยมีงานวิจัยระบุว่า Methylated catechin ออกฤทธิ์ทางชีวภาพในการบรรเทาอาการระคายเคืองในระบบทางเดินหายใจและตาจากอาการแพ้เกสรดอกไม้ และฝุ่น เป็นต้น
Abstract
Full version
Systematic review of Lutein in spinach, pumpkin etc.
คำกล่าวอ้าง: ผลิตภัณฑ์นี้มีส่วนประกอบของลูทีน โดยมีงานวิจัยระบุ ลูทีน มีฤทธิ์ในการช่วยรงควัตถุในจอประสาทตา หรือ Retina (Macula) ซึ่งเป็นการช่วยลดผลกระทบของแสงต่อสายตา
Abstract
Full version